Reünie Transport en A&A PostNL – Den Haag

Foto: Leo Stampraat


In de tijd dat het postbedrijf nog niet geprivatiseerd was maakte transport onderdeel uit van de afdeling Aan en Afvoer (AA).  Er is toen  het initiatief genomen om een reünie te organiseren voor de (ex) werknemers van de afdeling Aan en Afvoer en Transport.

 

Het is de bedoeling om, bij voldoende animo, een twee jaarlijkse bijeenkomst te organiseren voor de (oud)-medewerkers van Transport en Aan en Afvoer. 

 

Heeft u voorheen gewerkt bij Aan en Afvoer Den Haag of Transport Den Haag van PTT Post, TPG Post of TNT Post en u wilt ook uw oude collega's weer eens ontmoeten schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die omtrent deze bijeenkomsten wordt uitgegeven.

 

Bekijk hier onze nieuwsbrief voor de reünie van april 2015

 

Aanmelden nieuwsbrief: Reünie Transport en A&A 2013


Op zaterdag 13 april 2013 vond de tweede editie plaats van de Transport en A&A Reünie. Na het slechte en koude weer van de voorgaande weken was het weer op deze zaterdag ons gunstig gestemd en konden we zelfs in het zonnetje op het terras zitten. Ook deze keer was de belangstelling van (oud)collega's voor onze reünie erg groot. Henk Bakker opende met een toespraak de reünie waarna Leen Spaans enkele anekdotes vertelde.

Het was, mede door het mooie weer, wederom een hele leuke dag om op terug te zien. We kunnen nu al niet wachten op een volgende reünie die voorlopig gepland staat voor april 2015, maar we zien wel.

   

Bekijk hier het fotoverslag van deze dag

Bekijk hier de nieuwsbrief van 2013


Reünie AA 2011


Op 23 april 2011 kwam deze reünie daadwerkelijk tot stond en er kwamen hier onverwacht nog veel mensen op af, wat van deze dag een groot succes maakte.

Reunie Aan en Afvoer 2011

 

 Korte impressie van de Reünie

 

Gastenboek

Design

 

Jurgen van der Kooij 2013

Foto's

Joop Taal

Leo Strampraat

Achtergrondfoto:

 

www.phothora.nl