Introductie

Foto: Eigen foto

Ik ben op 1 december 1985 in dienst gekomen bij de toenmalige Logo PTT Post op het sorteercentrum (ekp) aan de Waldorpstraat in Den Haag waar ik op de 7e etage bij de handsortering begonnen ben.

Voormalig A-gebouw; Rijswijkseweg                             Voormalig B-gebouw; Waldorpstraat

Na verhuizing naar een nieuw gebouw, naast het oude EKP in 1987, kwam ik te werken bij het machinebedrijf.

postbodeIn 1991 maakte ik de overstap naar de bestelling en werd ik postbode bij  Logo TPG Post in mijn geboorte plaats Rijswijk (ZH) en bezorgde ik de post in de wijken waar ik als kind opgroeide.  

Scania R440 PostNLSinds 1999 ben ik werkzaam als chauffeur bij, de afdeling Transport te Den Haag gevestigd aan de Loire 1 in het Forepark. 

 

 

Sedert april 2001 maak ik deel uit van de plaatselijke trailergroep van. We werken in twee groepen, dag- nachtdienst. Samen met collega Ben maak ik met een Iveco 440SR42 de Nederlandse wegen (on)veilig. 

In 2002 verandert, door aankoop van het bedrijf  Logo TNT Australie, de naam in TPG Post logo  wat toen stond voor TNT Post Groep.

Op 16 oktober 2006 wijzigde de naam Logo TPG Post in Logo TNT Post en maakte POST-ROOD plaats voor TNT-ORANJE.

Op 1 juni 2010 zijn TNT Post en TNT Express gesplitst in twee beursgenoteerde bedrijven, zo werd de naam TNT Post logo  veranderd in:

Logo PostNL

De wagens van de transportgroep Den haag zijn verdeeld over twee locaties, te weten: Het sorteercentrum brieven in Den haag en het pakket depot te Waddinxveen.

Foto: Heembouw

In de regio Den Haag is, net als in Waddinxveen, in Den Hoorn een sorteer- en distributiecentrum pakketten gevestigd.


Gastenboek

Design

Jurgen van der Kooij 2013

Foto's:

Bas Doldersum - Den Haag 

Heembouw -  www.heembouw.nl

Eigen foto's

Achtergrondfoto:

 

www.phothora.nl